Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.08.2013 20:51

Czy z zamrażanych wcześniej białek mogę zrobić bezy? Będą takie jak ze świeżych?

Odpowiedzi (15)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

19.08.2013 22:11

oczywiście że możesz :)

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

19.08.2013 22:43

Zawsze mrożę białka w pojemniczkach zamykanych np po maśle, czy serku. Piszę ile szt tam się znajduje, a potem niczym się nie różnią od świeżych.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

19.08.2013 23:56

Też mrożę nadmiar białek i bez problemu wychodzą beziki lub pyszna "Pawłowa"

misia53

Zadanych pytań: 339

20.08.2013 00:46

oooo, ja też podsłuchałam i zamroziłam cały słoik , tylko jak teraz będę wiedziała ile tam jest białek?

Mniam

Zadanych pytań: 87

20.08.2013 12:19

@malinowepocalunki konicka- świetny pomysł z tym podpisywaniem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak