Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.05.2017 17:10

czy zawsze podpiekacie kruchy spód do sernika pieczonego?

Odpowiedzi (45)

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.05.2017 20:44

Czasami podpiekam, a czasami nie

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.05.2017 21:04

A różnie zależy jaki sernik piekę

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

01.05.2017 21:18

tak - zazwyczaj podpiekam

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

01.05.2017 21:26

ja także podpiekam kruchy spód pod sernik

dodi

Zadanych pytań: 256

01.05.2017 21:26

różnie robię

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.05.2017 21:37

Ja różnie ale częściej nie podpiekam

norweska20

Zadanych pytań: 400

01.05.2017 23:45

nie zawsze podpiekam

norweska20

Zadanych pytań: 400

01.05.2017 23:45

nie zawsze podpiekam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.05.2017 23:56

Kruchy spód do sernika pieczonego podpiekam, a jak spód jest z ciastek, to nie.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

01.05.2017 23:56

czasem podpiekamy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak