Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

hahanka

Zadanych pytań: 215

05.02.2013 11:12

Czy zawsze używacie termoobiegu do pieczenia?

Odpowiedzi (4)

Malinka

Zadanych pytań: 302

05.02.2013 11:18

Jeśli nie ma przeciwwskazań, to raczej tak.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

05.02.2013 11:30

Termoobiegu używam tylko przy pieczeniu mięs i niektórych ciast.

kaja1991

Zadanych pytań: 250

05.02.2013 11:30

ja niestety nie mam go ;p

Habibi

Zadanych pytań: 690

05.02.2013 14:31

W zasadzie wszystko piekę wyłącznie na termoobiegu, natomiast samych grzałek (dolnej, górnej) używam niezwykle rzadko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak