Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

27.09.2013 13:38

Czy zbieracie kanie? jak je przygotowywujecie? Ja obtaczam w jajku i bułce i smażę

Odpowiedzi (18)

Beatris

Zadanych pytań: 43

27.09.2013 14:45

Zbieramy. Smażę je w panierce z bułki tartej.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.09.2013 15:00

Bardzo lubie ,choć dawno jej nie jadłam , a robiłam tak jak piszesz w jajku i bułce

Janina

Zadanych pytań: 159

27.09.2013 15:04

Nie zbieram ,ale jak dostane pewne, to panieruję jak kotlety;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.09.2013 15:07

nie bardzo je znam i nie zbieram a jak mam to robię tak jak większość tutaj napisała jak schabowe :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.09.2013 15:12

a ja właśnie skończyłam smażyć kanie(smażę je identycznie jak Wy),mój grzybiarz je pałaszuje a ja zaraz zabieram się znowu za czyszczenie grzybków uffff.....

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

27.09.2013 19:40

Sama nie zbieram bo akurat tych grzybów nie znam, jadłam tylko raz. Spodziewałam sie super smaku bo wszyscy tak sie zachwycają , właśnie takimi panierowanymi w jajku i bułce i bardzo sie rozczarowałam. Nie smakowały mi.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:06

Tak przygotowuję te grzyby, jak i Ty-takie kotlety.

Paula87x

Zadanych pytań: 1

28.09.2013 12:58

Najpierw w jajku póżniej w bułce i są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak