Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

msmors

Zadanych pytań: 91

09.10.2013 11:42

Czy zbieracie Rydze i co z nich robicie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

msmors

Zadanych pytań: 91

09.10.2013 11:43

ja również zbieram i smażę na patelni

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.10.2013 11:44

marynuje i duszę z cebulką

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.10.2013 11:59

W moim rejonie nie ma rydzów

Odpowiedzi (24)

Janina

Zadanych pytań: 159

09.10.2013 11:43

Oczywiście, zbieram . Najbardziej lubię smażone na masełku oraz marynowane w occie;)

ankaryba

Zadanych pytań: 630

09.10.2013 11:43

ja zbieram :-) smażymy na patelni - pycha :-)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

09.10.2013 11:44

u mnie rydze nie rosną więc i przetworów nie mam

m1monika

Zadanych pytań: 1208

09.10.2013 11:44

ja też zbieram i smażę na patelni :-)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.10.2013 11:45

zbieram i najczęściej smażę je na maśle

jeta72

Zadanych pytań: 911

09.10.2013 11:46

zbieramy i smażymy na patelni na masełku :-)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

09.10.2013 11:49

tak,zbieramy i smazymy na masle

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

09.10.2013 11:49

w mojej okolicy rydze nie rosną

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.10.2013 11:57

moja mama je zna i jak zbiera to smażymy z solą na blasze

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.10.2013 12:02

Rydze panieruję i smażę na patelni :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak