Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

27.04.2011 15:25

Czy żeberka na grilla marynujecie surowe czy wcześniej obgotowujecie? Ja zawsze piekłam takie surowe a koleżanka powiedziała mi, że obgotowane w/g niej lepsze...jakoś nie mam przekonania żeby spróbować...

Odpowiedzi (5)

mysza666

Zadanych pytań: 371

27.04.2011 15:59

Znam taką babkę, która na skrzydełkach robi zupę, a potem kładzie je jeszcze na grilla. Jak dla mnie to już nie to samo, co mięsko w aromatycznych przyprawach.

ziutula

Zadanych pytań: 1561

27.04.2011 16:10

tylko surowe

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

27.04.2011 17:38

Mysza, no właśnie! też mi się wydaje, że takie wygotowane, nawet tylko trochę, mięso to już nie to samo...

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

27.04.2011 18:02

ja też zawsze kładę surowe

eduszo

Zadanych pytań: 276

27.04.2011 19:38

Mięso najlepiej peklowac surowe,jak duże kawałki to mogą w chłodnym i trzy dni się peklowac.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak