Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

06.08.2013 21:34

Czy znacie jakieś przepisy na przetworów z dojrzałych, czerwonych pomidorów?

Odpowiedzi (15)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

06.08.2013 22:23

Ja robię przecier pomidorowy na kilka sposobów: zwykły z samych pomidorów, z dodatkiem czosnku, z dodatkiem chrzanu, z dodatkiem papryki i chilii, z cukinią itp. Zimą przecier bez dodatków zwyczajnie wypijam a do przecieru z dodatkami dodaje podsmażoną kiełbaskę i szybki obiad gotowy

Janina

Zadanych pytań: 159

06.08.2013 22:31

Robię przecier z koprem, wkładam baldach kopry do słoika i zalewam wrzącym przecierem, jest pyszny na zupę, albo keczup;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.08.2013 22:35

jeśli nie przecier lub sok to keczup :) można też pomidory krojone w soku własnym podobne do tych w puszce :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

06.08.2013 22:45

zdecydowanie przecier lub keczup

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.08.2013 05:10

To ja też stawiam na keczup i przecier i sałatki do słoików

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak