Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

20.11.2013 22:03

Czy zrazy owijacie nitką czy używacie specjalnych spinaczy?

Najlepsze odpowiedzi (3)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

20.11.2013 22:05

Ja używam nici,trochę to chyba przestarzała metoda.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.11.2013 22:16

ja używam nici, sporadycznie spinacze

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.11.2013 22:10

ja używam nici:-)

Odpowiedzi (31)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

20.11.2013 22:07

jak mam małe to wykałaczkami a jak duże to nitką....

Cranberry

Zadanych pytań: 34

20.11.2013 22:09

Ja też wykałaczki ale może zakupię spinacze :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

20.11.2013 22:10

ja zgodnie z tradycją mojej mamy, używam zwykłych nici

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

20.11.2013 22:19

mam takie szpilki specjalne do zrazów i bardzo dobrze się nimi spina a potem łatwo je wyjąć

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.11.2013 22:19

nie mam tych spinaczy więc stosuję nitkę :) trochę jest z tym kłopotu, ale nie narzekam :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.11.2013 22:25

też używam nitki. jeszcze się nie 'dorobiłam' szpilek ;)

Beatris

Zadanych pytań: 43

20.11.2013 22:27

Ja również mam metalowe szpilki to zrazów. Świetnie się sprawdzają.

jussta

Zadanych pytań: 36

20.11.2013 22:28

Używam nitki

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.11.2013 22:30

tylko wykałaczka

Milka100

Zadanych pytań: 76

20.11.2013 22:32

wykałaczki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak