Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

01.03.2014 17:42

Czy zupki gotujecie zawsze na jakims mięsku , czy czasem tylko na warzywach?

Odpowiedzi (60)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

01.03.2014 18:03

Najczęściej wrzucam kostkę rosołową lub gotuję na skrzydełkach

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

01.03.2014 18:06

czasem gotuję na kostce bulionowej

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

01.03.2014 18:10

nie zawsze na mięsie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.03.2014 18:14

Zawsze na mięsie i warzywach :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

01.03.2014 18:18

Raczej na jakimś mięsku.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

01.03.2014 18:25

roznie bywa, ale czesciej na miesku, a przynajmniej na bulionie domowym

dodi

Zadanych pytań: 256

01.03.2014 18:25

zawsze na mięsku

Ania84

Zadanych pytań: 67

01.03.2014 18:28

ja też zawsze na jakichs kościach, mięsie :)

Iwona32

Zadanych pytań: 103

01.03.2014 18:31

czasem tak w zaleznosci od sytuacji

Malinka

Zadanych pytań: 302

01.03.2014 18:32

Zazwyczaj na mięsie (kurczak, gołąbek, kości schabowe).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak