Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Marta1

Zadanych pytań: 28

31.07.2013 17:47

Czy żurek robicie na zakwasie czy wspomagacie się zupami w proszku?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

31.07.2013 17:56

nigdy nie dodaję z proszku zawsze mam swojej roboty

Wacław

Zadanych pytań: 1269

31.07.2013 18:42

wyłącznie na zakwasie,czasem własnej roboty :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

31.07.2013 19:11

Tylko na zakwasie, nigdy nie dodaję żurku z proszku

Odpowiedzi (37)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

31.07.2013 17:49

Najczęściej na zakwasie, chociaż zdarza się wspomaganie :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

31.07.2013 17:50

zawsze na zakwasie

pestka

Zadanych pytań: 424

31.07.2013 17:51

zawsze robię na zakwasie, ale zdarzyło się że kilka razy kupiłam w proszku

misia53

Zadanych pytań: 339

31.07.2013 17:53

ja zawsze mam swój zakwas w słoiku i tylko z takiego robię

malina

Zadanych pytań: 4

31.07.2013 17:55

robię tylko z zakwasu, ten z proszku mi nie smakuje

gosia56

Zadanych pytań: 466

31.07.2013 17:56

robię tylko na zakwasie po który idę do piekarni

Klausia

Zadanych pytań: 251

31.07.2013 17:59

Zawsze na zakwasie :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

31.07.2013 18:09

jedynie na zakwasie

Seba

Zadanych pytań: 1313

31.07.2013 18:12

tylko na zakwasie

Renata9

Zadanych pytań: 329

31.07.2013 18:25

ja robie tylko na zakwasie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak