Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.01.2014 18:05

Czym najczęściej faszerujecie mięsa?

Odpowiedzi (30)

paulina2157

Zadanych pytań: 17

10.01.2014 19:16

jeśli kurczak to pieczarki jeśli schab to śliwka

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

10.01.2014 19:19

Pieczarkami, mięsem mielonym

Rogalik

Zadanych pytań: 84

10.01.2014 19:26

pieczarkami

kate.500

Zadanych pytań: 1516

10.01.2014 19:34

pieczarki lub bakalie

Czyki

Zadanych pytań: 72

10.01.2014 20:09

Pieczarkami, serem camembert, suszonymi pomidorami:)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

10.01.2014 20:37

pieczarki,owoce,suszone pomidory i sery:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

10.01.2014 21:47

przeważnie pieczarkami

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

10.01.2014 22:29

warzywami, pieczarkami

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

10.01.2014 23:15

Można faszerować, np. : warzywa, sery, metka, kiełbasa, szynka, pieczarki, suszone pomidory, śliwki, morele, jabłka, mięso mielone, jajka, kapusta kiszona, szpinak.

Granita

Zadanych pytań: 249

11.01.2014 07:07

szpinakiem,fetą,pomidorami, mozarellą,pieczarkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak