Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

19.12.2014 21:05

Czym najczęściej faszerujecie roladki z karkówki ?

Odpowiedzi (34)

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.12.2014 12:22

tradycyjnie robię roladki z dodatkiem cząstki cebuli, cząstki ogórka kiszonego, grubego paska boczku , a wstępnie smaruję mięso ostrą musztardą - całość posypuję dużą ilością pieprzu i ziołami - ale robię też zupełnie nietradycyjne faszerowane tartym selerem, siekanymi ziołami i serem, mięsem mielonym na ostro lub smażonymi pieczarkami - zależy na co mamy chęć, ale też kreuję takie farsze z tego, co mam w lodówce

ben-ka

Zadanych pytań: 459

20.12.2014 12:39

Rzadko robię roladki z karkówki ale jak już, to dodaje te same składniki, co do roladek wołowych.

marcia7

Zadanych pytań: 166

20.12.2014 12:47

ostatnio brokułami

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.12.2014 13:26

róznie za kazdym razem inne nadzienie ;) serek,kiełbasa ,papryka,ogórek kiszony ,por

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

20.12.2014 14:34

ja smaruję musztardą (ostrą) i wkładam pieczarki, boczek, ser żółty, ogórek kiszony i paprykę (kolorową)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

20.12.2014 15:06

ogórek kiszony jest zawsze

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

20.12.2014 17:40

ja bardzo lubię pieczarkami

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.12.2014 18:20

serem żółtym :)

irenka

Zadanych pytań: 888

20.12.2014 19:23

śliwkami suszonymi

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

21.12.2014 12:54

pieczarki, ser, cebula, papryka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak