Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.08.2013 20:15

Czym się różni brykiet od węgla drzewnego, który lepszy?

Odpowiedzi (12)

Katarina

Zadanych pytań: 21

09.08.2013 08:56

My do rozpalenia używamy węgla a gdy już się rozpali dajemy wtedy brykiet. Brykiet ciężko rozpalić dlatego ten sposób obraliśmy za najlepszy. Gdy już złapie temperaturę trzyma ją bardzo długo.

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

10.08.2013 19:43

Brykiet to sprasowany węgiel drzewny. Ja używam węgla do rozpalania grilla tak jak Katarina. Potem idzie na rozżarzony węgiel brykiet. Kiedy chcę tylko szybko coś grillować zostaję przy węglu, na imprezy polecam brykiet. Tylko brykiet ciężko jest rozpalić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak