Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mileneczka5

Zadanych pytań: 23

18.11.2015 21:35

Czym zabielacie zupy?

Odpowiedzi (72)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.11.2015 07:38

Zawsze jest to śmietana.

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.11.2015 07:40

Do kwasnych zup (pomidorowa, szczawiowa, ogorkowa) najczęściej stosuję kremówkę, bo wiem, że nie będzie niespodzianki w postaci zwarzonej zupy, ale do lżejszych (jarzynowa) dodaję jogurt grecki albo słodkie mleko :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.11.2015 07:41

Do zup orientalnych np. z krewetkami koniecznie mleko kokosowe ;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.11.2015 08:10

Zupy zabielam jogurtem naturalnym

Janina

Zadanych pytań: 159

19.11.2015 08:17

Najczęściej zabielam śmietaną;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

19.11.2015 08:20

najczęściej śmietaną rzadziej mlekiem lub jogurtem greckim

Poison1988

Zadanych pytań: 188

19.11.2015 08:24

Śmietana 12%

slodkieniebo

Zadanych pytań: 5

19.11.2015 08:28

Śmietaną 30 lub 36 %

ada.la

Zadanych pytań: 39

19.11.2015 08:33

śmietaną do zup 18 %

Izka192

Zadanych pytań: 419

19.11.2015 08:38

najczęściej śmietaną 18%

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak