Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

24.11.2013 12:55

czym zaciągacie zupy

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

24.11.2013 13:39

Zazwyczaj śmietaną

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.11.2013 12:56

czasami dodaję śmietanę ale wolimy czystą

pestka

Zadanych pytań: 424

24.11.2013 12:59

dodaję śmietankę 12 %

Odpowiedzi (38)

okrysia

Zadanych pytań: 79

24.11.2013 12:57

bardzo mało daje śmietany 12%

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

24.11.2013 12:59

Najczęściej śmietaną :)

Niki22

Zadanych pytań: 46

24.11.2013 13:02

najczesiej smietanka 12% chociaż bardzo rzado :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

24.11.2013 13:04

najczęściej śmietaną z mąką lub serkiem topionym

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

24.11.2013 13:07

zalezy jaka zupa,ale najczęściej śmietaną 12,18 % z mąką

krystyna330

Zadanych pytań: 228

24.11.2013 13:10

najczesiej smietanka 12%

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.11.2013 13:11

ja śmietaną

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.11.2013 13:13

zabielam śmietaną 30% albo 18, czasem jogurtem greckim. zagęszczam - w zależności od tego jaka to zupa, zasmażką, kaszką manną lub kukurydzianą, mąką lub serkiem topionym

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

24.11.2013 13:15

czasem śmietaną, czasem wcale

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.11.2013 13:18

czasami śmietaną ale częściej nie zaciągam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak