Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

miodunka

Zadanych pytań: 45

25.03.2015 09:08

Czym zagęszczacie sosy?

Odpowiedzi (27)

ilka01

Zadanych pytań: 6

25.03.2015 09:54

śmietaną rozmieszaną z mąką

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

25.03.2015 09:55

Śmietaną, a jeśli to nie wystarcza, mąką :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

25.03.2015 09:56

Mąką wymieszaną ze śmietaną, a pieczeniowy razowym chlebem.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

25.03.2015 10:04

Odrobiną mąki:)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

25.03.2015 10:20

Ja zagęszczam tak jak Doradcy powyżej :)

Janina

Zadanych pytań: 159

25.03.2015 11:20

Sosy zagęszczam śmietaną i mąką;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

25.03.2015 11:33

sosy zagęszczam śmietaną i mąką

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.03.2015 11:37

zależy jaki sos. niektóre zagęszczam mąką, niektóre są na zasmażce a niektórych wcale nie zagęszczam

Barbara777

Zadanych pytań: 38

25.03.2015 13:09

zagęszczam mąką pszenną lub ziemniaczaną

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.03.2015 13:09

mąką albo miksuję cebulkę która przesmażam, staram sie nie dodawać śmietany chyba że do sosu pieczarkowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak