Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.02.2013 07:20

Dajecie proszek do pieczenia do faworków , podobno faworki wychodzą lepsze, za to powinniśmy dać alkohol do ciasta, który powoduje że chruściki nie nasiąkają tłuszczem .

Odpowiedzi (1)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

12.07.2013 20:34

daje alkohol bez proszku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak