Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

06.03.2014 14:09

Deski do krojenia wolicie drewniane, plastikowe a może szklane ?

Odpowiedzi (51)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

06.03.2014 14:17

plastikowe i drewniane.Szklanych nie lubię

idealme

Zadanych pytań: 62

06.03.2014 14:18

uwielbiam drewniane ;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

06.03.2014 14:18

używam drewnianej i plastikowej

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.03.2014 14:20

wolę drewniane

rjustysia

Zadanych pytań: 190

06.03.2014 14:23

Mam jedną drewnianą i plastikową. Tą drugą używam zawsze do surowego mięsa, czosnku i cebuli.

Ankha

Zadanych pytań: 112

06.03.2014 14:28

Najpierw bambusowa, potem drewniana, plastikowa jest gorszej jakości, a szklane hałasują więc szkło odpada

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.03.2014 14:28

uzywam zawsze drewnianej

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.03.2014 14:29

najbardziej lubię bambusowe

probofka

Zadanych pytań: 5

06.03.2014 14:31

ja mam taką elastyczną i jest super ładnie się myje, zajmuje mało miejsca i jest bardzo bardzo praktyczne, także i plastikowa i drewniana poszły u mnie w kąt

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

06.03.2014 14:42

Zdecydowanie drewniane!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak