Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

09.02.2013 08:50

Dlaczego gdy upiekę beziki to są one w środku takie mokre, żują się i ciągną?

Odpowiedzi (2)

borgia

Zadanych pytań: 89

09.02.2013 11:14

Bo za szybko zostały upieczone. Powinny w niskiej temperaturze się po prostu wysuszyć.

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.02.2013 12:23

beziki powinno się suszyć w piekarniku nawet parę godzin na niskiej temperaturze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak