Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

20.12.2013 07:42

do bigosu jakich używacie grzybów suszone,pieczarki,czy jakieś inne

Odpowiedzi (45)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

20.12.2013 09:49

dodaję suszone grzyby

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

20.12.2013 09:49

dodaje suszonych grzybków które mój tata zbiera w lesie

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

20.12.2013 09:50

dodaję suszone grzyby

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.12.2013 09:59

używam suszonych leśnych

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.12.2013 10:05

ja daję pieczarki i suszone

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

20.12.2013 10:13

suszone leśne grzyby

Monia

Zadanych pytań: 7

20.12.2013 10:15

Zależy co mam, ale i grzyby i pieczarki :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

20.12.2013 10:22

Zazwyczaj suszone grzyby leśne.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

20.12.2013 10:44

jeśli mam na tyle suszonych grzybów, to dodaję, ale czasem robię bigos bez grzybów

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

20.12.2013 10:47

suszone osobiście zbierane grzybki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak