Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

19.07.2013 12:51

Do czego dodajecie anyżowe gwiazdki :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.07.2013 12:58

nigdy jeszcze nie używałam ale chętnie poczytam

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.07.2013 13:06

ja dodaję co pierników

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.07.2013 12:59

Do herbaty, grzańców i dekoracji :)

Odpowiedzi (23)

Beatris

Zadanych pytań: 43

19.07.2013 12:53

Jeszcze do niczego ich nie dodawałam, bo nie wiem gdzie je kupić. Nigdzie w mojej okolicy ich nie widziałam, ale może za słabo szukałam.

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

19.07.2013 12:53

do wieprzowiny po chińsku

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.07.2013 12:53

Ja daję przeważnie do kaczki lub wieprzowiny

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

19.07.2013 12:57

Raz użyłem do kaczki po chińsku :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

19.07.2013 13:00

nie uzywalam ich jeszcze

gosia1988

Zadanych pytań: 526

19.07.2013 13:04

nigdy jeszcze nie używałam do niczego anyżowych gwiazdek; widziałam ostatnio na allegro, że można było je kupić

halina17

Zadanych pytań: 271

19.07.2013 13:04

Nie lubię smaku anyżu i nie dodaję do niczego.

Janina

Zadanych pytań: 159

19.07.2013 13:09

Nie używałam tych gwiazdek, nie bardzo mi podchodzą;)

Anna133

Zadanych pytań: 143

19.07.2013 13:12

a ja też do jabłkowych dżemów, ogólnie do soków z jabłek

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.07.2013 13:16

do deserów i kompotów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak