Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

24.10.2013 08:12

Do czego mogę użyć 500g mięsa wołowego?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.10.2013 09:22

spaghetti albo hamburgery :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

24.10.2013 08:22

proponuje pieczeń z szynka i serem http://www.doradcasmaku.pl/przepis/211623/pieczen.html

jeta72

Zadanych pytań: 911

24.10.2013 08:23

hamburgery lub spaghetti :-)

Odpowiedzi (22)

Klausia

Zadanych pytań: 251

24.10.2013 08:13

Przepraszam mięsa MIELONEGO wołowego.

malina

Zadanych pytań: 4

24.10.2013 08:15

dla mnie akurat tyle potrzeba na bitki

pestka

Zadanych pytań: 424

24.10.2013 08:18

burgery, bitki lub pulpeciki

aginaa

Zadanych pytań: 700

24.10.2013 08:18

do mielonych lub spaghhetti :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

24.10.2013 08:19

dodać wieprzowiny i smaczne kotlety mielone, albo przeznaczyć na hamburgery

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

24.10.2013 08:20

na zapiekankę,na farsz,na kotlety może kebaba

babeczka007

Zadanych pytań: 115

24.10.2013 08:28

Ja bym zrobiła mielone :)

ankaryba

Zadanych pytań: 630

24.10.2013 08:28

do mielonych :-)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

24.10.2013 08:29

zrób sznycelki

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

24.10.2013 08:31

np. do sosu bolognese, długo duszonego na wolnym ogniu wołowe jest najlepsze :) a potem spaghetti czy lasagnia :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak