Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.06.2015 12:11

Do czego mogę wykorzystać mąkę żytnio-razową? Bardzo proszę o linki.

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.06.2015 20:08

Taką żytnio-razową mąkę dodaję do pszennej jak piekę chlebek i bułeczki:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.06.2015 12:35

żytnią razową? nastaw zakwas, dodaj jej do chleba, bułek...

Janina

Zadanych pytań: 159

01.06.2015 12:42

Bardzo dobry jest chleb z dodatkiem takiej mąki;)

Odpowiedzi (6)

Konczi

Zadanych pytań: 632

01.06.2015 12:14

Ja nie miałam jeszcze takiej mąki ale gdybym miała skusiłabym się na chlebek :D

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.06.2015 12:19

myślę, że do wykorzystania do zakwasu i na chleb

molanka

Zadanych pytań: 14

01.06.2015 12:37

do naleśników, bułek, chleba, dietetycznych ciasteczek i wielu innych potraw, zależy od naszej inwencji

Habibi

Zadanych pytań: 690

01.06.2015 13:30

domowe pieczywo, zakwas, żurek, panierki, placki...

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.06.2015 14:29

Tą mąkę wykorzystasz do : chleba, bułek, zakwasu, żurku, placków, naleśników, ciastek.

Jagienkajagienka

Zadanych pytań: 0

02.06.2015 08:35

Do domowego chleba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak