Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorian Chrobot

Zadanych pytań: 6

31.12.2015 22:42

Do czego można użyć skondensowane mleko?

Odpowiedzi (36)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

01.01.2016 14:24

Robię ulubione ciasto E. Hemingway polecam: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/311794/tarta-hemingwaya.html

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.01.2016 14:38

Jeśli słodzone do gotować zamkniętą puszkę przez 3 godziny w garnku z wodą, będzie masa krówkowa jako składnik mas, polewa do ciast, do przełożenia wafli.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

01.01.2016 15:21

do ciast, deserów, likierów!

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

01.01.2016 15:54

do deserów , do masy

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

01.01.2016 18:29

Do deserów i ciast

paulina2157

Zadanych pytań: 17

01.01.2016 19:29

robię ciasto z takim mlekiem i słonymi krakersami

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

01.01.2016 20:45

miksuje z tężejącą galaretka

stokrotka

Zadanych pytań: 120

01.01.2016 22:43

do drinków, likierów, kawy

Franciszek

Zadanych pytań: 4

02.01.2016 00:22

do różnych deserów

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.01.2016 01:51

Użyć można go do deserów, ciast, przełożenia wafli, drinków, likierów, kawy, karmelu, kremu, masy krówkowej, lodów, koktajli.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak