Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

16.11.2015 16:48

Do czego proponujecie wykorzystać dwa pory? Oczywiście oprócz części składowej zup.

Odpowiedzi (28)

borgia

Zadanych pytań: 89

16.11.2015 22:36

Proponuję tartę. O ciasto filo ciężko, jednak tak przygotowane pory świetnie pasują zarówno do kruchego, jak i francuskiego ciasta: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/345104/ciasto-filo-z-porami-i-boczkiem.html Metoda i czas pieczenia co prawda się zmieni, ale smak wart tego :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

16.11.2015 23:47

sałatkę, surówkę, zapiekanki

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

17.11.2015 00:31

sałatkę lub tartę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.11.2015 08:07

Surówki są bardzo smaczne ,resztę zamrozić możesz, wykorzystaj do zup pózniej i do rosołu

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

17.11.2015 11:10

dwa pory wystarczą na zupę krem z porów, możesz zrobić też surówkę albo sałatkę z tortellini , można dodać do zapiekanki np. z makaronem

agataw1990

Zadanych pytań: 62

26.11.2015 18:35

Ja robię surówkę z majonezem:) dość ostra ale smaczna:)

anulka69

Zadanych pytań: 368

08.01.2017 11:04

ja podobnie robię surówkę z majonezem , a jak ktoś woli łagodniejszą to można dodać starte na grubych oczkach jabłko

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

19.05.2017 08:54

Wykorzystać do zupy z serków topionych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak