Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

24.06.2015 08:41

do czego stosujecie cukier kandyzowany w postaci kupionej czyli grubych kryształków ?

Odpowiedzi (31)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.06.2015 12:23

nie używam tego cukru

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.06.2015 13:07

Takie grube krysztaly, wielkosci landrynek lub te na patyku mozna podac gosciom do kawy i herbaty, ja osobiscie nie uzywam

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.06.2015 13:23

taki cukier używam do posypania ciasteczek albo na ciasto drożdzowe;)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

24.06.2015 13:50

nie używam takiego cukru,nawet nie wiedziałabym do czego użyć

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.06.2015 16:35

Ożywam go do posypywania ciastek, deserów, na ciasto drożdżowe, do słodzenia.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.06.2015 16:42

Nie kupowałam takiego cukru jeszcze:)

Janina

Zadanych pytań: 159

24.06.2015 16:42

Przyznam, że jeszcze takiego cukru nie kupowałam;)

paula191919

Zadanych pytań: 54

24.06.2015 17:13

nigdy go nie stosowałam do niczego więc się nie wypowiem..

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

24.06.2015 18:06

nigdy nie używałam takiego cukru

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

24.06.2015 19:26

posypuję nim ciasteczka oraz sypię go na upieczoną drożdżówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak