Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

19.10.2013 21:16

do czego stosujecie ocet jabłkowy?

Odpowiedzi (32)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.10.2013 22:13

Do marynowania mięs czerwonych, sałatek, sosów,potraw słodko kwaśnych , frytek, do warzywa .

iwi

Zadanych pytań: 115

19.10.2013 22:13

Do mięs i sałatek

erym

Zadanych pytań: 24

19.10.2013 22:15

najczesciej do salatek

anemon

Zadanych pytań: 163

19.10.2013 22:19

Najczęściej do surówek i barszczu czerwonego.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.10.2013 22:34

do sałatek i marynowania mięs, ale także do niektórych przetworów

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.10.2013 22:55

do sałatek i surówek

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

19.10.2013 22:58

do sałatek najczęściej. czasem do barszczu gdy nie mam cytryny

treonina

Zadanych pytań: 1213

19.10.2013 23:35

najczęściej do marynowania mięs

caralajna

Zadanych pytań: 435

20.10.2013 07:53

do sałatek i zup

monisia1977

Zadanych pytań: 15

20.10.2013 08:31

do sałatek zamiast octu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak