Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ppaulina

Zadanych pytań: 22

22.12.2013 18:00

Do czego używacie brązowego cukru???

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.12.2013 18:15

używam do wypieków

gosia1988

Zadanych pytań: 526

22.12.2013 18:30

do niektórych ciast

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

23.12.2013 00:31

bardzo rzadko używam ,ale jak już to do ciasta:)

Odpowiedzi (40)

2milutka

Zadanych pytań: 134

22.12.2013 18:02

ja do pierniczków,ciasta marchewkowego,

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.12.2013 18:05

Zazwyczaj do ciasteczek. Praktycznie można dodawać zamiennie z białym cukrem :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.12.2013 18:06

do wypieków, do sosu żurawinowego

sanielcia

Zadanych pytań: 34

22.12.2013 18:08

do wypieków i drinków, czasami też do kawy

adelajda

Zadanych pytań: 234

22.12.2013 18:12

do niektórych deserów i do wypieków

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

22.12.2013 18:18

Do crumble, pierników, ciasteczek!

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.12.2013 18:19

Do pierników, ciastek.

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.12.2013 18:19

ja używam do wypieków: ciasta, ciasteczka

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

22.12.2013 18:21

do deserów, ciast, tata czasem do herbaty

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.12.2013 18:30

do ciemnych ciast i kawę słodzę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak