Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

07.02.2015 13:59

do czego używacie czarny sezam?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

07.02.2015 14:10

Do ciasteczek i wypieków drożdżowych

anilewe13

Zadanych pytań: 8

07.02.2015 14:26

używałam do ciasta

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

07.02.2015 14:34

nie używam

Odpowiedzi (22)

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.02.2015 14:09

Dodaję go jak piekę chleb, również do ciasteczek, do ciasta i rogalików francuskich; przepisy w mojej księdze

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.02.2015 14:14

posypuję nim chleb i bułki przed pieczeniem

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.02.2015 14:16

Parę razy używałam do ciasta i ciasteczek

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

07.02.2015 14:27

gdy piekę chleb to posypuje na wierzch

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.02.2015 14:37

do chleba i bułek sypię. do środka i po wierzchu :)

pestka

Zadanych pytań: 424

07.02.2015 14:51

do panierowania ,do surówek i sałatek warzywnych i owocowych, do ciast i deserów, chleba i bułek

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.02.2015 14:55

do pieczywa i do surówek

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

07.02.2015 15:27

Świetnie nadaje się do panierki. Można pomieszac razem z białym, co daje fajny efekt. :)

anemon

Zadanych pytań: 163

07.02.2015 15:33

Do tego samego co biały.

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

07.02.2015 15:46

jeszcze nie używałem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak