Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

01.04.2016 18:35

do czego używacie imbir?

Odpowiedzi (62)

Beatris

Zadanych pytań: 43

02.04.2016 07:32

Używam tylko świeżego, dodaję go do marynaty do mięska...

Mniam

Zadanych pytań: 87

02.04.2016 08:19

Najczęściej używam do marynat do mięsa, ale w koktajlach też się sprawdza.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.04.2016 08:42

herbata, kawa, desery,ciasta, marynaty do ryb i mięs

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.04.2016 09:03

najczęściej do marynowania mięsa

Habibi

Zadanych pytań: 690

02.04.2016 09:34

w skrócie mogłabym napisać "do wszystkiego, do czego się tylko da"... ;) ale najczęściej do herbaty (jesień i zima), do makaronów niemal obowiązkowo (jak nie świeży, to suszony, choć zazwyczaj mam świeży), do marynowania mięs i czasem ryb, do lemoniady latem!, do zup i sosów :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

02.04.2016 09:42

jest świetny do wypieków czy marynaty

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

02.04.2016 09:52

do herbaty

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

02.04.2016 10:13

Do herbaty, tartego jabłka, szarlotki, grzańca na przemarznięcie :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

02.04.2016 10:25

Głównie do herbaty

tobi1989

Zadanych pytań: 0

02.04.2016 10:38

Głównie do herbaty na rozgrzanie, albo przy dolegliwościach żołądkowych, świetny na niestrawność ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak