Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

02.10.2015 11:38

Do czego używacie jagód, takich ze słoiczka w cukrze? Jakieś desery,ciasta?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.10.2015 09:29

Bardzo ładnie prezentują się jako dekoracja ciasta, szczególnie na białej masie.

Futka

Zadanych pytań: 2

02.10.2015 12:08

Ja dodaję je do jogurtów, naleśników, muffinek i owsianki na słodko :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.10.2015 16:56

piekłam tez kiedyś pleśniak ale z surowymi jagódkami takich z zalewy nie używałam nigdy do ciasta a może zrób jakiś koktail mleczny

Odpowiedzi (37)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.10.2015 11:44

ostatnio robię naleśniki z dzemem lub serem biały.Na wierzch polewam bittą śmietaną i polewam własnie takim sosem jagodowym ze słoika. Dodaję do ciast i deserów z owocami

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.10.2015 11:55

dodaję do deserów córcia uwielbia z budyniem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.10.2015 12:00

Ja najczęściej używam do deserów lodowych, ciasta z bitą śmietaną lub kremu gdzie budyń gotowałam na soku z jagód i na koniec dodawałam jagody

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

02.10.2015 12:10

dodaję do naleśników i lodów

bertpvd

Zadanych pytań: 19

02.10.2015 12:14

często dodaję do lodów :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

02.10.2015 12:19

Dodaję do jogurtu naturalnego, do kisielu lub nakładam na budyń. Polewam nim również pierogi z serem. Czasem dodaję do masy serowej do naleśników. Samymi jagodami dekoruję babeczki z bitą śmietaną czy masą budyniową.

molanka

Zadanych pytań: 14

02.10.2015 12:24

ja dodaję do budyniu waniliowego/śmietankowego

Janina

Zadanych pytań: 159

02.10.2015 12:34

Robię z galaretką albo z żelatyną do przełożenia ciasta, jest pyszne i efektowne;)

Habibi

Zadanych pytań: 690

02.10.2015 12:37

budyń, jogurt, lody, etc

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.10.2015 12:49

ja dodaję do kremu do tortów, dodaję do ciast drożdżowych, do bułeczek, do naleśników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak