Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

25.01.2016 14:06

do czego używacie korzeń imbiru?

Odpowiedzi (40)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

25.01.2016 16:55

Najczęściej do herbaty

Benita

Zadanych pytań: 1

25.01.2016 17:04

Dodaję do tłustych mięs. Podobno fajnie komponuje się z owocami morza.

Habibi

Zadanych pytań: 690

25.01.2016 17:28

zimą do herbaty, zup, sosów, ciast... nie tylko świeży (choć ten najczęściej), ale i suszony :) a przez cały rok a moją ciężką chorobę lokomocyjną (zamiast leków), na przeziębienie oraz zaburzenia trawienia :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

25.01.2016 17:31

tylko zimą do herbatki :-)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

25.01.2016 17:50

świeży do herbaty, kawy, marynat do mięsa,ryby, suszony czasem do ciast owocowych

Stenka

Zadanych pytań: 467

25.01.2016 18:07

Do herbaty zazwyczaj

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

25.01.2016 19:17

bardzo lubię do herbaty

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.01.2016 19:25

do herbaty i mięs

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

25.01.2016 19:47

do dań kuchni azjatyckiej albo do sernika z limonką

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

25.01.2016 20:13

Do ciast, mięs, ryb, herbaty.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak