Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

stokrotka

Zadanych pytań: 120

29.08.2013 20:59

Do czego uzywacie mąki żytniej?

Odpowiedzi (20)

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.08.2013 22:56

do robienia żurku:-)

margaret

Zadanych pytań: 4

29.08.2013 23:07

Do wypieku chleba, ciast :-)

pacpaw

Zadanych pytań: 266

29.08.2013 23:09

chleb, zakwas na żur

misia53

Zadanych pytań: 339

30.08.2013 00:57

do wypieków i na zakwas , zawsze mam swój na żurek

caralajna

Zadanych pytań: 435

30.08.2013 06:48

razową żytnią na zakwas, zwykłą do chleba i piernik piekę na żytniej

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

30.08.2013 07:56

do zakwasu na zurek

Beata73

Zadanych pytań: 1093

30.08.2013 08:12

kiszę na niej zurek

dodi

Zadanych pytań: 256

30.08.2013 08:52

do chlebka oraz do zakwasu

jordi

Zadanych pytań: 63

30.08.2013 08:59

przeważnie do ciasta

malina

Zadanych pytań: 4

30.08.2013 09:05

najczęściej do pieczenia chleba i jako zakwas do barszczu i żurku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak