Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Niki22

Zadanych pytań: 46

06.01.2014 10:59

Do czego w kuchni używacie glukozy??

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.01.2014 11:12

wyłącznie do lukru plastycznego:)

Niki22

Zadanych pytań: 46

06.01.2014 11:00

Ja do lukru plastycznego i napoi kolorowych. :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.01.2014 11:01

nie używam glukozy w kuchni ale dodaje się ją do masy cukrowej

Odpowiedzi (17)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.01.2014 11:01

słyszałam, że glukozą (cukrem glukozowym) niektórzy słodzą

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.01.2014 11:02

ja nie używam

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

06.01.2014 11:03

nie używam,jestem ciekawa odpowiedzi

Beatris

Zadanych pytań: 43

06.01.2014 11:04

Tylko do masy cukrowej...

iwi

Zadanych pytań: 115

06.01.2014 11:04

Nie używam

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

06.01.2014 11:08

nie używam glukozy

Janina

Zadanych pytań: 159

06.01.2014 11:13

Obecnie nie używam glukozy, kiedyś dawno słodziłam posiłki dziecku jak miał problemy ze zdrowiem-lekarz zalecił słodzenie glukozą;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.01.2014 11:15

ja nigdy nie używałam

msmors

Zadanych pytań: 91

06.01.2014 11:17

do masy cukrowej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.01.2014 11:24

w ogóle nie używam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak