Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

23.04.2013 09:10

do czego wykorzystujecie kalarepę

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

23.04.2013 09:51

ja lubię samą

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

23.04.2013 20:27

a ja lubię chrupać na surowo dla tego nie wyobrażam sobie ogrodu bez niej

agnieszkalider

Zadanych pytań: 284

23.04.2013 10:13

Do wiosennej zupy, do surówki no i bez niczego do schrupania.

Odpowiedzi (7)

mala-

Zadanych pytań: 10

23.04.2013 09:41

Trę na tarce i do zupki ;)

Laila2786

Zadanych pytań: 74

23.04.2013 09:53

do faszerowania i zupy jarzynowej

Habibi

Zadanych pytań: 690

23.04.2013 10:19

Przede wszystkim hurtowo zjadamy ją na surowo, jak jabłko :) Poza tym do surówek, do zup, do faszerowania mięsem albo robię duszoną na masełku z koperkiem :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.04.2013 11:02

lubię surową, ale i duszoną na masełku samą albo z marchewką i w zupie

okrysia

Zadanych pytań: 79

23.04.2013 18:36

do zupy jarzynowej lub na syrowo

Kasia36

Zadanych pytań: 463

23.04.2013 20:36

nigdy jej nie jadłam ani nie używałam

ZielonyPokoik

Zadanych pytań: 34

28.04.2013 19:27

Do pokrojenia w pasku i chrupania na kolację :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak