Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jola91

Zadanych pytań: 23

11.12.2015 22:51

Do dekoracji ciast i tortów używacie wiśni/czereśni kandyzowanych, czy koktajlowych?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

12.12.2015 17:21

do dekoracji tylko kandyzowanych

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.12.2015 10:57

do dekoracji nie używam owoców

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.12.2015 16:51

Nie używałam jak do żadnych z wymienionych, bo mam wiśnie z nalewki i te zazwyczaj służą jako dekoracja :)

Odpowiedzi (40)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.12.2015 22:54

najbardziej lubię używać wiśni kandyzowanych

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.12.2015 23:21

Do dekoracji staram się używać kandyzowanych

ilka01

Zadanych pytań: 6

12.12.2015 00:27

raczej kandyzowanych

pestka

Zadanych pytań: 424

12.12.2015 01:08

najczęściej w domu mam kandyzowane, więc takie daję

adelajda

Zadanych pytań: 234

12.12.2015 07:15

też kandyzowane używam

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

12.12.2015 07:18

używam kandyzowanych

Ola1984

Zadanych pytań: 295

12.12.2015 07:39

Z reguły kandyzowanych.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

12.12.2015 07:46

Ja też używam kandyzowanych :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.12.2015 08:30

nie używam tego do dekoracji :) jak do tej pory ;)

2milutka

Zadanych pytań: 134

12.12.2015 09:25

kandyzowanych tylko ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak