Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

01.08.2013 08:55

Do dżemów aby się nie popsuły dodaje może ktoś kawałek świeżego ananasa? gdzieś, kiedyś słyszałam o tym, ale nie wiem czy kawałek ananasa na wierzch i do wszystkich przetworów?

Odpowiedzi (16)

Janina

Zadanych pytań: 159

01.08.2013 09:16

Nie wiedziałam, że tak można;)

msmors

Zadanych pytań: 91

01.08.2013 09:24

nie słyszałam o czymś takim. Ciekawa sprawa

pestka

Zadanych pytań: 424

01.08.2013 09:27

to bardzo ciekawa informacja , ale ja nie stosuje takiego zabezpieczenia dżemów

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

01.08.2013 09:41

nie pierwszy raz słyszę, wydaje mi się że wystarczy cukier :))

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.08.2013 12:01

Dla mnie,to też zupełna nowość,nigdy tak nie robiłam i dżemy mi się nie psuły.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.08.2013 14:28

nie słyszałam o takim sposobie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak