Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

20.10.2013 22:21

Do gotowanych klopsików warto dodać bułkę tartą,która sprawi,że mięso będzie spójne i się nie rozleci.Do klopsików smażonych natomiast najlepiej dodać bułkę namoczona w mleku-będą bardziej soczyste.

Odpowiedzi (26)

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.10.2013 07:10

DO gotowanych wolę dodać kaszę mannę ale z bułką też robię często - dobra rada :)

malina

Zadanych pytań: 4

21.10.2013 07:38

też tak robię

Ela_K

Zadanych pytań: 13

21.10.2013 07:39

też tak robię

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.10.2013 07:40

dzięki za radę

Beata23

Zadanych pytań: 335

21.10.2013 07:55

potwierdzam, to się sprawdza

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

21.10.2013 07:57

do klopsików daje kaszki mannej, bułkę namoczona ale bez tartej bułki

Beata73

Zadanych pytań: 1093

21.10.2013 08:07

super rada!!!!

pestka

Zadanych pytań: 424

21.10.2013 08:20

też tak robię - to dobra rada

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

21.10.2013 08:30

super rada!!!!

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.10.2013 08:47

super rady dziekuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak