Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

15.11.2013 20:21

Do jakich potraw dodajecie cynamon?

Odpowiedzi (46)

iwi

Zadanych pytań: 115

15.11.2013 22:23

Głównie do słodkości

Ania84

Zadanych pytań: 67

15.11.2013 22:41

zawsze tam gdzie jabłka:)

Sroczka

Zadanych pytań: 513

15.11.2013 23:12

Ja dodaję do niektórych ciast i deserów.

norweska20

Zadanych pytań: 400

15.11.2013 23:13

do kawy rozpuszczalnej, do ciast , do mleka

gosia561

Zadanych pytań: 1389

15.11.2013 23:16

do sosów azjatyckich

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.11.2013 23:26

Daje do : jabłecznika (szarlotki), ryżu zapiekanego z jabłkami, kaszy manny na gęsto.

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.11.2013 00:06

Najczęściej do szarlotki i dań z jabłkami.

Ewa104

Zadanych pytań: 328

16.11.2013 07:37

Najczęściej tradycyjnie do szarlotki czy jabłecznika.Al chętnie także dodaję do racuchów,naleśników czy pierogów na słodko oraz do słodkich potraw z ryżu lub kaszy jaglanej i owoców. Cynamon pasuje także do ciemnych piernikowych ciast.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.11.2013 07:39

Do szarlotki, ciast, do dań kuchni marokańskiej, do ryżu z jabłkami, do kawy, kakao i czekolady na gorąco.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

16.11.2013 08:23

do ciast z jabłkami i marmolady na naleśniki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak