Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.08.2013 17:04

do jakich potraw dodajecie makaron tricolore?

Najlepsze odpowiedzi (3)

kokoszka

Zadanych pytań: 83

22.08.2013 19:44

najlepiej do sałatek

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.08.2013 17:04

ja podaję na nim potrawkę z cukinii oraz papryki

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.08.2013 17:19

najczęscie robię sałatkę

Odpowiedzi (9)

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.08.2013 17:09

Najczęściej jak robię jakąś sałatkę, albo z grillowanymi warzywami:-)

teresa18

Zadanych pytań: 502

22.08.2013 17:14

najczęściej dodaję go do sałatek

Janina

Zadanych pytań: 159

22.08.2013 17:31

Do sałatek, potrawki z sosem pomidorowym, z cukinią oraz z warzywami i mozarellą;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.08.2013 18:12

Do sałatek, z serem, z sosem pomidorowym

pestka

Zadanych pytań: 424

22.08.2013 18:18

makaron troccoli z sosem pomidorowo-warzywnym, posypany serem , ale może być podany również z mięsem mielonym wołowym lub cielęciną

Seba

Zadanych pytań: 1313

22.08.2013 19:26

ja dodaję tylko do sałatki

Ela15

Zadanych pytań: 1414

22.08.2013 19:59

tylko do sałatek

Kasia36

Zadanych pytań: 463

22.08.2013 20:36

właśnie widziałam go dziś w sklepie i wpadł mi w oko ale go nie kupiłam ani jeszcze nie używałam

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

24.08.2013 11:55

Tam gdzie dodatkiem jest zwykły makaron , a kolor potrawy nie zdominuje różnorodności kolorów makaronu bo inaczej nie ma to sensu jak się go zmiesza np z sosem pomidorowym. Cały urok makarony zniknie. Podaję do potrawek w białym sosie, ryb z sosem cytrynowym, sam z oliwą czosnkową posypany parmezanem, w sałatce z małymi kulkami mozzarelli , pomidorkami cherry i listkami rukoli. Może też być dodatkiem do klarownego rosołu. W każdym razie ma być widać jego kolory.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak