Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

tatiana2

Zadanych pytań: 87

01.10.2013 12:38

Do jakich potraw używacie cynamonu?

Odpowiedzi (32)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

01.10.2013 14:43

Do jablecznikow, ryzu, kurczaka z jablkami

bystra45

Zadanych pytań: 8

01.10.2013 16:06

idealne do ciasta z jabłkami, idealnie komponuje się z gałką muszkatołową, pierogi z serem posypane cukremm i cynamonem

Milenka

Zadanych pytań: 0

01.10.2013 16:12

Najczęściej dodaję go do ryżu :)

joanna__s

Zadanych pytań: 4

01.10.2013 16:51

Cynamon dodaję do potraw z jabłkami.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.10.2013 16:56

Cynamon dodaje do : szarlotki(jabłecznika), ryżu z jabłkami, nadzienia jabłkowego które mi posłuży do naleśników, kopytek z twarogiem, kaszy manny, kawy.

patryska76

Zadanych pytań: 24

01.10.2013 17:50

Do szarlotki i ryżu z jabłkami ;-)

margaret

Zadanych pytań: 4

01.10.2013 17:51

do ciast, potraw z jabłek i czasami do kurczaka i innych mięs

Izka192

Zadanych pytań: 419

01.10.2013 19:15

Nie lubię jego zapachu więc wcale nie używam

Kasia36

Zadanych pytań: 463

01.10.2013 19:47

rzadko używam do potraw jeśli już to do knedli i ryżu z jabłkami dużo częściej do wypieków, ale lubię bardzo jego zapach

gibli

Zadanych pytań: 20

01.10.2013 20:49

do jabłek, mięs ciasta, twarożku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak