Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.04.2015 20:06

Do jakich potraw używacie majeranku?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

12.05.2015 15:50

Do żurku, do mięsa mielonego

Janina

Zadanych pytań: 159

09.04.2015 20:13

Flaczki, fasolowa, żurek;)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

09.04.2015 20:19

do zup i gulaszy

Odpowiedzi (38)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.04.2015 20:07

żurek, zupa fasolowa, grochowa, gulasz;

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.04.2015 20:22

używam do pieczenia mięsa, mielonych oraz zupy fasolowej, grochówki, flaczków, żurku

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.04.2015 20:26

Często do pieczenia różnych mięs

pestka

Zadanych pytań: 424

09.04.2015 20:34

do różnych mięs , grochówki , zupy fasolowej , do wątróbki

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.04.2015 20:43

dużo majeranku do flaczków i zupy grochowej zwłaszcza

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.04.2015 20:48

do zupy grochowej i fasolki po bretońsku

gosia1988

Zadanych pytań: 526

09.04.2015 20:55

do różnych dań mięsnych

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.04.2015 21:05

Do żurku, fasolowej i grochowej, do flaków, do marynaty mięsa, do sosów , zresztą ja bardzo lubię majeranek, używam go bardzo dużo, do mielonych też dodaję.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.04.2015 21:05

do wielu potraw ale podstawa to wątróbka

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

09.04.2015 21:12

dań z fasoli, flaczków, do marynaty do mięs pieczonych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak