Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

25.07.2013 23:51

Do jakich zup czy potraw robicie zasmażkę?

Odpowiedzi (27)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

26.07.2013 09:22

obowiązkowo do kartoflanki :) a do reszty zup raczej nie. staram się je gotować lekkie. często robię beszamel i różne jego wersje smakowe, a tam jak wiadomo jest zasmażka ;)

halina17

Zadanych pytań: 271

26.07.2013 10:07

Zasmażkę robię tylko do fasolki po bretońsku i do sosów.

Andrzej8

Zadanych pytań: 57

26.07.2013 10:11

a ja pamiętam z dzieciństwa młode ziemniaczki z zasmażka ale to był czasy

Beata23

Zadanych pytań: 335

26.07.2013 10:44

ostatnio do fasolowej

Habibi

Zadanych pytań: 690

26.07.2013 12:12

Wcale nie robię żasmażek! Uważam, że w razie konieczności sztucznego zagęszczenia, jeśli już się ktoś bardzo uprze, można zrobić zawiesinę z mąki i wody/mleka. Jest to znacznie zdrowsza opcja - po co dodatkowo dokładać potrawie zbędnego tłuszczu?

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

26.07.2013 13:10

nie robię zasmażek

Kasia36

Zadanych pytań: 463

26.07.2013 20:30

zasmażkę robię do fasoli po bretońsku- zawsze, kapuśniaku- czasami, do sosu osobiście jeszcze nie robiłam ale myślę, że mama robi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak