Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

10.06.2015 13:56

Do jakiego mięsa Waszym zdaniem pasuje rozmaryn?

Odpowiedzi (36)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

10.06.2015 17:44

Do pieczonego schabu, polędwiczki, kaczki :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.06.2015 20:28

Do wołowiny i polędwiczek

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

10.06.2015 21:36

Ja dodaje do wieprzowiny, cielęciny i drobiu. Zwłaszcza do pieczeni i mięs smażonych!!!

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

10.06.2015 21:47

wieprzowiny, drobiu

Janina

Zadanych pytań: 159

10.06.2015 22:58

Do każdego mięsa;)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.06.2015 23:25

wg mnie pasuje do każdego

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.06.2015 08:25

Do wszystkich rodzajów mięs

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

11.06.2015 09:23

do kurczaka i wieprzowiny

Benita

Zadanych pytań: 1

11.06.2015 10:05

Do wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny, a ponieważ rozmaryn posiada właściwości odkażające i ułatwia trawienie, zawsze dodaję do dań mięsnych z grilla.

Mniam

Zadanych pytań: 87

11.06.2015 11:18

Rozmaryn świetnie się komponuje z pieczonym mięsem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak