Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.05.2013 00:00

Do kotletów mielonych dodajecie surową cebulkę czy podsmażoną?

Odpowiedzi (44)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

05.05.2013 08:13

Z surową bardziej mi smakuje :)

pestka

Zadanych pytań: 424

05.05.2013 08:14

dodaję surową , ale ostatnio nie dodałam i też wszystkim smakowało

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

05.05.2013 08:49

zawsze surową

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

05.05.2013 09:15

surowa utarta

Marcin9

Zadanych pytań: 7

05.05.2013 09:15

zawsze daję surową

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

05.05.2013 09:18

dodaję surową

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.05.2013 09:23

surową ale też czasem daję zeszkloną na maśle np. do mielonego z cielęciny

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

05.05.2013 09:23

przeważnie przesmażoną

Stenka

Zadanych pytań: 467

05.05.2013 09:26

dodaję surową

Renata9

Zadanych pytań: 329

05.05.2013 09:37

daję podsmażoną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak