Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

04.11.2014 00:41

Do kotletów mielonych zawsze dodajecie namoczoną bułkę?

Odpowiedzi (60)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.11.2014 07:49

Bardzo lubię mielone z moczoną suchą bułką w mleku ale jak nie mam,to dodaję bułkę tartą.

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

04.11.2014 07:51

czasem tarta dodaje

Habibi

Zadanych pytań: 690

04.11.2014 07:55

Do tradycyjnych mielonych owszem - zawsze czerstwa bułeczka namoczona w mleku lub wodzie :) jeśli robię inne kotleciki np. arabskie, to nie dodaję wcale, bo mięsko musi być naturalne i zbite. Czasami dodaję inne składniki - ser, warzywa, grzyby, kaszę lub ryż, etc. Lubię eksperymentować w kuchni :)

Amellia

Zadanych pytań: 139

04.11.2014 07:58

jak nie mam suchej bułki to dodaję bułkę tartą

Izabela9

Zadanych pytań: 25

04.11.2014 08:12

Jęsli przygotowuję takie tradycyjne mielone to bułka zawsze obowiazkowa.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.11.2014 08:25

czasem dodaję. ale często też używam kaszy manny, płatków jaglanych/ryżowych

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.11.2014 08:26

jak nie mam czerstwej bułki, to dodaję bułke tartą

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

04.11.2014 08:36

Zazwyczaj, ponieważ gdy bułki brak, dodaję bułkę tartą

janek64

Zadanych pytań: 179

04.11.2014 08:47

Do mielonych zawsze :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

04.11.2014 08:49

Dodaję bułkę tartą, nie lubię mielonych z namoczoną bułką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak