Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Magda24

Zadanych pytań: 148

24.02.2014 16:07

do krokietów smażycie naleśniki z obu stron czy tylko z jednej ?

Odpowiedzi (29)

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.02.2014 19:23

smażę z obu stron naleśniki do krokietów

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

24.02.2014 19:43

smażę z obu stron

WiktoriaGotuje

Zadanych pytań: 38

24.02.2014 19:48

Ja smażę z obu stron

Rogalik

Zadanych pytań: 84

24.02.2014 20:45

ja również smażę z obu stron

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

24.02.2014 20:55

Zawsze smażę z obu stron

magda1976

Zadanych pytań: 1

24.02.2014 21:22

Zawsze z obu stron, bez względu na to co z nich zrobię

Róża1

Zadanych pytań: 7

24.02.2014 22:26

smażę z obu stron :-)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

24.02.2014 23:58

naleśniki na krokiet smażę z obu stron

kaprysiek

Zadanych pytań: 6

25.02.2014 14:02

Tzn pytanie rozumiem tak: czy z jednej mocno a z drugiej słabiej, czy też z obydwu mocno? Otóż jeśli tak rozumiem, to raczej z jednej mocno a z drugiej już słabiej. Tak samo robię, jak naleśniki potem będę zapiekał z białym serem i cukrem waniliowym. Wtedy tylko z jednej strony mocno, a z drugiej "na blado".

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak