Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

24.02.2014 12:05

Do naleśników dodajecie całe jajko, czy może żółtko,a na sam koniec ubitą pianę z białek ?

Odpowiedzi (38)

Konczi

Zadanych pytań: 632

24.02.2014 12:15

daję całe jajka bądź jak robię pulchne to z piany i utartych żółtek osobno

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2014 12:17

Ja dodaję całe jajko:)

sara1

Zadanych pytań: 478

24.02.2014 12:20

całe jajka

slonko888

Zadanych pytań: 9

24.02.2014 12:27

całe jajko

Janina

Zadanych pytań: 159

24.02.2014 12:30

Daję od razu całe jajko;)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

24.02.2014 12:33

całe jajko wbijam

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

24.02.2014 12:40

dodaję całe jajko

Jolie

Zadanych pytań: 9

24.02.2014 12:44

całe jajka, puszyste naleśniki uzyskuję dzięki dodaniu wody gazowanej :)

Barbara777

Zadanych pytań: 38

24.02.2014 12:46

dodaję całe jajka

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.02.2014 12:51

przeważnie całe jajka, chociaż mam jeden przepis, w którym oddzielam żółtka od białek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak