Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

14.05.2014 10:48

Do naleśników dodajecie sodę czy proszek do pieczenia?

Odpowiedzi (67)

borgia

Zadanych pytań: 89

14.05.2014 22:26

Hmmm... nic. Natomiast robię czasami baghrir - naleśniki marokańskie, do których dodaje się drożdże. Są specyficzne i tak ma być. Zwykłe nie potrzebują żadnego spulchniacza. Ba! Dla mnie im cieńszy naleśnik, tym lepszy... :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

14.05.2014 22:30

nie dodaję ani sody, ani proszku

Ania84

Zadanych pytań: 67

14.05.2014 23:57

ja tez nic nie dodaje :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

15.05.2014 07:01

ja dodaję proszek do pieczenia

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.05.2014 07:41

proszek do pieczenia albo wodę gazowaną

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

15.05.2014 08:07

ja dodaję, odrobinę proszku do pieczenia , a jak nie mam to sodę dodaję

Krysia_S

Zadanych pytań: 4

15.05.2014 08:41

Proszek do pieczenia;)

Jodaj

Zadanych pytań: 382

15.05.2014 10:02

nie dodaje ani sody ani proszku

ada.la

Zadanych pytań: 39

15.05.2014 10:43

ja również nie dodaje tych składników

eliza135

Zadanych pytań: 408

15.05.2014 11:16

ja dodaję proszek a czasem wodę gazowaną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak