Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

26.01.2012 18:37

do odcedzania w kuchni uzywacie druszlaka/durszlaka(w róznych regionach to naczynie sie inaczej nazywa)czy zwyk?ego sitka?

Odpowiedzi (3)

elwal

Zadanych pytań: 610

26.01.2012 18:44

zalezy, co odcedzam - mam niezla kolekcje sitek i druszlakow ;)

teresa18

Zadanych pytań: 502

26.01.2012 18:57

durszlaka

ziutula

Zadanych pytań: 1561

27.01.2012 00:28

u mnie kaszebki jest cedzok czyli durszlak a sitko to cedzka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak